Eureka. - Gen Serial : Aventura / Sci-Fi / Mister

 :: DIVERSE :: Seriale

In jos

Eureka. - Gen Serial : Aventura / Sci-Fi / Mister

Mesaj Scris de iulian93 la data de 29/12/2011, 12:59 pm

Eureka este un serial american, science fiction, a cărui acțiune se desfășoară într-un oraș ai cărui locuitori sunt genii.
Eureka se desfășoară într-o comunitate high tech purtând acelaș nume, localizată undeva în Pacific Northwest (potențial zona Oregon, datorită prezenței de hărți și steaguri ale Oregon.) și locuită în întregime de cercetători sclipitori ce muncesc pentru guvernul Statelor Unite, în încercarea de avansare a stadiului științific al acestuia, dar care cel mai des duc la un haos total. Existența și locația orașului sunt un secret bine păzit.
Jack Carter, un U.S. Marshal, ajunge din întâmplare în Eureka în timp ce transporta un prizonier — propia fiică adolescentă Zoe — înapoi la casa mamei sale din Los Angeles, California. Când un experiment eșuat îl rănește pe sheriful din Eureka, Carter ajunge fără să vrea noul sherif. Deși nu se află la nivelul de geniu ca și restul orașului, abilitea lui Jack Carter de a face conexiuni cu ceea ce alți eșuează să vadă, salvează repetat Eureka, și uneori întreaga lume, de posibilele dezastre.


avatar
iulian93

masculin Leu Cocos
Mesaje : 15
Data nasterii : 07/08/1993
Data de inscriere : 07/12/2011
Varsta : 25
Localizare : Targu Jiu

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 :: DIVERSE :: Seriale

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum